Presa italiana considera ca jucatorul Fiorentinei a fost eroul etapei desfasurate in Serie A. Elogii a primit si Pancu pentru dubla din Turcia.Un gol cu un lob perfect si o pasa decisiva lui Toni au fost motivele pentru care presa italiana s-a intrecut in elogii la adresa internationalului roman de la Fiorentina, victorioasa cu 2-0 in fata celor de la Empoli. "Lazio si Mutu, o duminica perfecta" si "Mutu-Toni, Fiorentina show" au fost titlurile din "Gazzetta dello Sport", in timp ce site-ul goal.com l-a notat cu 8, numindu-l "locomotiva echipei". „Mutu a fost cel mai bun de pe teren. A fost locomotiva echipei. Si-a tras colegii dupa el si a deschis scorul printr-o executie de finete", a scris sursa citata. „Romanul a inscris un gol superb, demn de un autentic numar 10. A colaborat bine cu Toni, desi internationalul italian nu a fost in cea mai buna forma", a scris si fiorentina.it.

Cotidianul "Il Giorno" a titrat: „Mutu, cel mai bun", iar agentia Datasport a scris: „Mutu a deschis scorul printr-un lob de efect, iar apoi s-a sacrificat pentru echipa. Poate candida la titlul de personajul principal al Fiorentinei".

Codrea, gol pe lista lui Piturca

Cu noua reusita, Adrian Mutu a ajuns la 11 goluri marcate pentru Fiorentina, la egalitate cu Zlatan Ibrahimovici, pe locul patru in clasamentul golgheterilor din Serie A. Primele trei pozitii sint ocupate de Francesco Totti (AS Roma, 14 goluri), Luca Toni (AC Fiorentina, 13 goluri), Gionathan Spinesi (Catania) si Roland Bianchi (Reggina), ambii cu cite 12 reusite.

Intr-un alt meci din Italia, Codrea nu a evoluat decit 22 de minute, adaugindu-se lui Cristi Chivu pe lista accidentatilor de la nationala, posibil convocati de Piturca pentru meciul cu Olanda de la Euro 2008.

„Show cu Pancu"

Dubla lui Daniel Pancu din meciul cu Sakaryaspor (cistigat cu 3-1 de Bursaspor) i-a ridicat romanului cota la Bursa. Cotidianul "Fanatik" i-a acordat lui Pancu nota 8, titrind „Show cu Pancu". Tot nota 8 i-a acordat si "Milliyet", in timp ce "Hurriyet" a facut o rima: „Pancu a marcat, Bursa a cistigat". Potrivit cotidianului "Hakimiyet", presedintele clubului Bursaspor, Levent Kizil, a declarat ca Pancu este intr-o forma din ce in ce mai buna, ceea ce duce la marirea concurentei pe posturi in echipa. Din pacate, bucuria prea mare dupa primul gol l-a adus pe gardul din dreptul galeriei oaspete, fapt sanctionat cu cartonas galben, al patrulea al sezonului, care il va tine in tribuna la meciul cu Antalyaspor.