Conducatorii banateni ameninta ca trec la curatenia de primavara dupa infringerea cu rapidistii.Nici nu s-a reluat bine campionatul ca giulestenii s-au apropiat de cel mai important obiectiv fixat de patronul George Copos - accederea in Liga Campionilor. Rapidistii s-au acomodat mai bine la Craiova, unde au fost exilati de LPF, impunindu-se clar in fata Politehnicii Timisoara, cu 2-0. Nici debutul armeanului Karamian in tricoul banatenilor si nici declaratiile razboinice ale conducerii n-au ajutat-o pe Timisoara, in fata unui Rapid exact. Agilitatea veteranului Viorel Moldovan si precizia lui Vali Badoi au adus Rapidul la conducere inca din minutul 22, primul obtinind un penalty, iar al doilea transformindu-l fara emotii. In fata unei formatii fara replica, giulestenii s-au distantat in repriza secunda, cel mai bun jucator de pe teren, Ianis Zicu, stabilind scorul final inca din minutul 60. „V-am zis ca veti vedea alt Rapid in retur. Ii bateam pe timisoreni oriunde am fi jucat, si la ei, si la Balcesti", a comentat, la final, patronul George Copos, tehnicianul Razvan Lucescu pastrind tonul: „Rapid a jucat exact cum mi-am dorit eu. Baietii au dat totul si le multumesc pentru aceasta daruire. A fost un joc pe care l-am controlat in totalitate si cred ca scorul putea fi mult mai mare. Urmeaza o saptamina importanta, cu meciul de miercuri din Cupa". Paradoxal, dupa meciul „de acasa" disputat la Craiova, giulestenii vor evolua cu Universitatea Craiova la Bucuresti, pe Stadionul „Lia Manoliu".

Artimon, in pericol

Infringerea de la Craiova a facut valuri in rindul timisorenilor. Tehnicianul Alin Artimon are zilele numarate la echipa, „exista posibilitatea de a renunta, dar sa vedem decizia conducerii", confirma antrenorul, iar jucatorii au fost admonestati de conducere. „Se pare ca eu sint cel mai performant de la acest club. Trebuie sa indreptam lucrurile cit mai repede", a declarat patronul Marian Iancu, sustinut de presedintele Gheorghe Chivorchian: „Vom avea o sedinta in zilele urmatoare pentru ca trebuie sa jucam altfel. Prea multi jucatori care au evoluat n-au corespuns".

Karamian, la satelit

Momentan, armeanul Karamian va avea cel mai mult de suferit. Mijlocasul stinga al banatenilor a fost eliminat in primul minut de prelungire, dupa ce a sutat cu mingea in arbitrul Sebastian Coltescu, gest pentru care conducerea clubului l-a trimis la echipa satelit si l-a amendat cu 3.500 de dolari. „E un gest incalificabil. Nu am nevoie de astfel de jucatori la echipa. Inainte de meci le-am zis tuturor sa nu raspunda provocarilor lansate de rapidisti. Exact asta nu a facut Karamian. Voi aproba tot ce propune Artimon vizavi de sanctionarea lui Karamian. Mie nu-mi trebuie justitiari la echipa, nu de asta l-am adus", a declarat pentru NewsIn Gheorghe Chivorchian.