Borcea plateste suplimentar pentru ca Dinamo sa termine cu un avans de 20 de puncte in fata Stelei. In schimb, Turcu il prefera pe Becali lui Copos la trena.

Dinamo a jucat aseara cu Jiul Petrosani pentru a-si mari avansul de 13 puncte pe care il are fata de Steaua si Rapid. Cistigarea titlului de campioni nu este insa suficienta pentru linistea din Stefan cel Mare. Cristi Borcea a anuntat suplimentarea cu 10.000 de dolari a primei de 20.000 de dolari pentru fiecare jucator in cazul in care Dinamo va termina la o diferenta de 20 de puncte fata de rivalii din Ghencea. In plus, daca echipa lui Mircea Rednic aduna puncte din grupele Ligii Campionilor, salariile fotbalistilor se vor dubla. Promisiunea este superflua in conditiile in care UEFA premiaza doar accederea in aceasta faza cu aproape sase milioane de euro.

Dorinta lui Borcea se loveste insa de preferintele unui alt actionar, Vasile Turcu. Acesta a declarat duminica seara, la Telesport, ca si-ar dori ca Steaua, si nu Rapidul, sa termine pe pozitia secunda a clasamentului. „Vreau ca prietenul meu Gigi Becali sa termine pe locul doi. Eu sint prieten cu el, e un om bun si imi doresc asta", a afirmat Turcu. Despre finantatorul rapidist George Copos, Turcu a spus ca este oricum suporter dinamovist: „Pentru Copos, Rapid e doar o afacere. El e cu sufletul in Stefan cel Mare, doar venea aici la meciuri, avea fularul alb-rosu la git si se manifesta precum un suporter", a spus Turcu. In replica, George Copos a reluat tema blaturilor: „Este curios cum Dinamo cistiga tot in campionat, dar nu se descurca in Europa". (V.D.)