Gh. Constantin, presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, a anuntat ieri ca S. Gheorghe va fi oprit de la delegari deoarece a comis o greseala elementara, semnalizand ofsaid la golul inscris de atacantul stelist V. Iacob, in partida cu UTA. "Gheor
Gh. Constantin, presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, a anuntat ieri ca S. Gheorghe va fi oprit de la delegari deoarece a comis o greseala elementara, semnalizand ofsaid la golul inscris de atacantul stelist V. Iacob, in partida cu UTA. "Gheorghe a facut o greseala elementara si va plati scump. Delegarile ulterioare vor demonstra masurile luate impotriva lui. Nu se poate pune problema scoaterii lui din arbitraj, este un arbitru tanar, de viitor, si nu poti indeparta un arbitru decat daca ai altii care vin din urma. O anumita perioada nu va mai fi delegat la meciuri din Liga I, ci la Ligile II si III, pentru ca nu ii faci nici un bine daca ii stopezi activitatea", a spus Constantin. Acesta a vorbit si despre faza din minutul 16, in care stelistii au solicitat acordarea unui gol valabil la Ghionea. "Faza la care stelistii au acuzat ca balonul a depasit linia portii este foarte grea, asistentul nu a putut sa vada deoarece mingea era mascata de corpul portarului. Daca ar fi fost plasat mai bine, centralul ar fi putut sa vada. E bine sa n-ai asemenea faze intr-un meci. Oricum, a fost diferenta mare intre cele doua faze incriminate", a comentat conducatorul CCA.
Politica si arbitraj
FC Steaua a contestat dur arbitrajul dupa meciul cu UTA, scor 0-0, din etapa a 20-a a Ligii I, spunand ca "ros-albastrilor" li s-au anulat doua goluri valabile, la Ghionea si V. Iacob. "Arbitrii lovesc iar in Steaua", este titlul materialului aparut pe site-ul oficial al clubului din Ghencea, in timp ce managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat ca echipa are cu doua puncte mai putin din cauza asistentului S. Gheorghe, fiul lui Constantin Gheorghe, membru CCA. "Se stie bine ca acesta din urma este membru marcant al Partidului Conservator, iar luptele politice se cunosc prea bine. Ne simtim mai mult decat penibili cand, dupa 42 de meciuri in cupele europene si dupa ce am facut atatia suporteri fericiti, ni se refuza o victorie clara si suntem tratati in acest fel", a spus Stoica, facand referire la faptul ca si principalul finantator al echipei rivale Rapid, George Copos, face parte din acelasi partid. Comentand declaratia oficialului stelist, Gheorghe Constantin a replicat: "Pur si simplu, ma depaseste. Nu cred sub nici o forma insa ca un parinte isi poate baga fiul la sacrificiu pentru interese politice sau de alta natura". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.