PSD considera ca restructurarea Guvernului este o necesitate imperioasa, care trebuie facuta imediat, orice intarziere fiind de natura sa produca haos si dezordine, a sustinut ieri deputatul PSD Bogdan Niculescu Duvaz, care a pledat pentru o restruct
PSD considera ca restructurarea Guvernului este o necesitate imperioasa, care trebuie facuta imediat, orice intarziere fiind de natura sa produca haos si dezordine, a sustinut ieri deputatul PSD Bogdan Niculescu Duvaz, care a pledat pentru o restructurare care sa nu aiba la baza Alianta DA. El a explicat, intr-o conferinta de presa, ca actualul Guvern se bazeaza pe o Alianta care nu mai exista in fapt, aceasta fiind "decedata demult". Referindu-se la anuntul PC de a depune o motiune de cenzura daca pana in 12 martie premierul nu prezinta un guvern monocolor liberal, Duvaz a aratat ca PSD nu este de parere ca decizia de a impune PNL sa preia puterea reprezinta solutia la iesirea din criza.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.