Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a sustinut ieri, la Craiova, ca secretarul general al Guvernului Radu Stroe lucreaza la un proiect de restructurare a Cabinetului Tariceanu, ce va fi gata peste doua saptamani. "Sunt convins ca PNL poate forma Guver
Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a sustinut ieri, la Craiova, ca secretarul general al Guvernului Radu Stroe lucreaza la un proiect de restructurare a Cabinetului Tariceanu, ce va fi gata peste doua saptamani. "Sunt convins ca PNL poate forma Guvernul. PD da semnale ca ministrii sai isi vor face bagajele si vor pleca, desi nu stiu din ce motiv. Probabil ca exista un geniu rau, care le sufla tot felul de indicatii, dar sunt totusi ministri la PD cu care se poate discuta, iar atunci cand PD se va debarasa de Traian Basescu va deveni un partid normal", a spus Orban, citat de Mediafax. El a mai precizat: "Vrem sa mergem pe un cabinet european de 14, 15 ministere".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.