Antrenorul din Ghencea a declarat sambata ca Radoi este mult mai inteligent decat cei care-si dau cu parerea despre el, replicandu-i astfel selectionerului Victor Piturca, dupa ce acesta il criticase pe capitanul stelist pentru declaratiile legate de
Antrenorul din Ghencea a declarat sambata ca Radoi este mult mai inteligent decat cei care-si dau cu parerea despre el, replicandu-i astfel selectionerului Victor Piturca, dupa ce acesta il criticase pe capitanul stelist pentru declaratiile legate de echipa nationala.
"Eu stiam ca multi oameni au murit la Revolutie tocmai pentru ca astazi sa ne putem exprima liber. Radoi cred ca este unul dintre cei mai inteligenti jucatori pe care i-am intalnit in cariera. Steaua a fost mereu pusa la zid, chiar daca s-a prezentat onorabil si in meciul cu Sevilla. Putini sunt cei care au facut ceva pentru Steaua si au dreptul sa critice aceasta echipa. Tot felul de ratati, esuati... Insa cu totii avem dreptul la o opinie. Radoi tine foarte mult la aceasta echipa, este viata lui si de aceea a declarat ca Steaua este echipa lui nationala. Eu zic ca Radoi este mai inteligent decat cei care-si dau cu parerea despre el", a spus Olaroiu in conferinta de presa sustinuta dupa antrenamentul efectuat sambata dimineata pe Stadionul "Municipal" din Oradea. Selectionerul declarase ca este deranjat de declaratiile facute de Radoi, care a spus ca pentru el Steaua este echipa nationala, si ca "daca se da mai inteligent decat pare, este rau pentru jucator". "Ma deranjeaza pentru ca spune ca nu il intereseaza echipa nationala si ca pentru el echipa nationala este echipa de club si asa mai departe. Daca joaca cum a jucat in ultimul timp, ar trebui sa se astepte sa nu fie convocat la echipa nationala. Depinde numai de Radoi, a lipsit o buna bucata de timp. Eu le spun jucatorilor ca trebuie sa-si faca datoria in teren si nu in afara lui. In momentul in care se da mai inteligent decat pare, nu este rau decat pentru el", a spus Piturca. "Ma axez deocamdata pe echipa de club. Steaua a fost pana acum, pentru mine, echipa nationala a Romaniei", a spus Radoi dupa meciul pierdut de Steaua, cu 0-2, pe teren propriu, in fata lui FC Sevilla, in prima mansa a 16-imilor de finala ale Cupei UEFA. Radoi s-a mai aflat in conflict cu Piturca in 2005, cand jucatorul a parasit lotul national inaintea meciului din deplasare cu Olanda, din preliminariile CM din 2006. Radoi a sustinut ca a fost accidentat si ca a avut acordul lui Piturca pentru a pleca, dar selectionerul a negat. Fotbalistul a lipsit aproape opt luni de la Nationala in urma acestui incident. De asemenea, un alt jucator aflat in conflict cu Piturca, George Ogararu, este si el evitat de convocari. "Ogararu incearca sa se impuna prin intermediul presei. Nu are voie sa faca declaratii de acest gen", a spus Piturca.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.