Traficul pe unele site-uri sportive a crescut de 10 sau chiar de 30 de ori, joi, in intervalul 20.00-24.00, deoarece meciul FC Sevilla-Steaua Bucuresti nu a fost transmis la televizor, iar microbistii au cautat informatii in timp real pe Internet, in
Traficul pe unele site-uri sportive a crescut de 10 sau chiar de 30 de ori, joi, in intervalul 20.00-24.00, deoarece meciul FC Sevilla-Steaua Bucuresti nu a fost transmis la televizor, iar microbistii au cautat informatii in timp real pe Internet, informeaza NewsIn. Astfel, traficul pe site-ul postului de radio infopro. ro a crescut in seara meciului FC Sevilla-Steaua Bucures ti de 30 de ori pentru ca postul de radio a transmis in direct meciul pe Internet. Numa rul vizitatorilor pe site-ul fcsteaua.ro a crescut de noua ori, iar traficul pe site-ul oficial al echipei din Ghencea, steauafc.com, a crescut de aproape sase ori. Alte site-uri care au inregistrat cresteri importante ale traficului sint protv.ro, realitatea.net si gsp.ro.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.