ITALIA, Serie A, etapa a 25-a * ADRIAN MUTU a marcat primul gol al Fiorentinei, 2-0 acasa cu Empoli. Mutu a fost titular, a inscris in minutul 27 si a fost schimbat de Reginaldo in minutul 83 * PAUL CODREA a fost titular pentru AC Siena, 0-1 in depla
ITALIA, Serie A, etapa a 25-a * ADRIAN MUTU a marcat primul gol al Fiorentinei, 2-0 acasa cu Empoli. Mutu a fost titular, a inscris in minutul 27 si a fost schimbat de Reginaldo in minutul 83 * PAUL CODREA a fost titular pentru AC Siena, 0-1 in deplasare cu Messina. Codrea s-a accidentat si a fost schimbat in minutul 23 de Brevi * VALI NASTASE a fost integralist pentru Ascoli, 0-0 in deplasare cu Livorno * CRISTIAN CHIVU n-a fost convocat la AS Roma, 3-0 acasa cu Reggina.
ITALIA, Serie B, etapa a 23-a * BOGDAN PATRASCU a jucat toate minutele pentru Piacenza, 3-1 acasa cu Genoa. Patrascu a comis un hent in careu in minutul 55, iar arbitrul a dictat un penalty din care Di Vaio a inscris unicul gol al oaspetilor.
GERMANIA, 1.Bundesliga, etapa a 23-a * SERGIU RADU a marcat golul victoriei pentru Energie Cottbus, 2-1 acasa cu Arminia Bielefeld. Radu a fost integralist, a primit un cartonas galben si a inscris in minutul 66. Pentru Energie, VLAD MUNTEANU a fost titular, a primit un cartonas galben, a pasat decisiv la primul gol al echipei sale si i-a lasat locul lui Bandroeski in minutul 84 * LAURENTIU REGHECAMPF a fost titular pentru Alemannia Aachen, 2-2 in deplasare cu VfL Bochum. Reghecampf a fost inlocuit in minutul 90 cu Sergio Pinto * ALBERT STREIT a fost integralist pentru Eintracht Frankfurt, 1-3 in deplasare cu Hamburger SV * MARIUS NICULAE n-a fost convocat in lotul lui FSV 05 Mainz, 2-1 acasa cu FC Nurnebrg.
FRANTA, Ligue 1, eetapa a 26-a * CLAUDIU KESERU a marcat golul lui FC Nantes, 1-1 acasa cu AJ Auxerre. Keseru a intrat pe teren in minutul 61, in locul lui Norbert, si a egalat in minutul 75. Pentru Auxerre, DANIEL NICULAE a fost titular si a jucat pana in minutul 89, fiind schimbat de N'Diaye. Evolutiile celor doi romani au fost laudate de site-ul "Eurosport.fr". "Tornada romana Niculae, iute si inspirat, ar fi putut de trei ori sa ridice scorul, fara ca nimeni sa aiba ceva de replicat", scrie sursa citata, facand referire la trei mari ocazii pe care atacantul roman si le-a creat in minutele 12, 20 si 30, adaugate pe lista marilor ratari ale lui Auxerre. Daca Niculae nu a reusit sa-si treaca numele pe lista marcatorilor, Keseru a marcat dintr-o lovitura libera directa, "eroul" celor de la FC Nantes restabilind egalitatea "impotriva cursului jocului". "A fost nevoie de intrarea in joc a lui Keseru pentru a aduce un suflu nou canarilor convalescenti", a notat "Eurosport.fr".
OLANDA, Eredivisie, etapa a 26-a * GEORGE OGARARU a fost titular pentru Ajax, 1-1 in deplasare cu AZ '67 Alkmaar. Ogararu a fost schimbat in minutul 62 de Maduro. Pentru Ajax, NICOLAE MITEA a fost rezerva.
UNGARIA, NB-I, etapa a 18-a * ION IBRIC (schimbat de Dancs in minutul 60), MARIUS RADU (integralist), LAURENTIU RUS (integralist), ALEXANDRU DRAGOMIR (integralist), LUCIAN MUNTEANU (integralist) si CRISTIAN CIGAN (avertizat cu "galben" in minutul 33; schimbat in minutul 46 de Sira) au jucat pentru FC Sopron (echipa patronata de MARIUS VIZER), 0-3 acasa cu MTK Budapesta * SORIN BOTIS a fost integralist pentru Zalaegerszeg, 2-2 acasa cu Diosgyor. De la gazde a lipsit CIPRIAN DIANU. La oaspeti, CIPRIAN BINDER a intrat in minutul 90, in locul lui Sipeki.
GRECIA, Alpha Ethniki, etapa a 23-a * COSMIN BARCAUAN a fost integralist pentru PAOK Salonik, 1-3 acasa cu AEL Larissa.
TURCIA, Super Lig, etapa a 22-a
l GIANI KIRITA a inscris golul lui Gaziantepspor, 1-2 in deplasare cu Ankararagucu. Kirita, care a fost integralist, a deschis scorul in minutul 15 * DANIEL PANCU a marcat doua goluri pentru Bursaspor, 3-1 in deplasare cu Sakaryaspor. Pancu a fost integralist si a inscris in minutele 12 si 76. Tot pentru Bursaspor a mai jucat si CORNEL FRASINEANU, de asemenea integralist.
CIPRU, cupa, etapa a 4-a, grupa B * FLORIN PARVU a marcat golul lui AEL Limassol, 1-2 acasa cu Ethnikos Achnas. Parvu a fost integralist si a marcat in minutul 90. Pentru AEL, NARCIS RADUCAN a jucat toate minutele, in timp ce la Ethnikos, MARIUS IORDACHE a fost titular si a jucat pana in minutul 75, cand a fost schimbat de Engomitis. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.