Asii domeniului IT&C au mutat competitia pe pista de bowling. Angajatii companiei Zapp au intrat in finala pentru trofeul Echipa Anului. A doua editie a competitiei IT&C Bowling Cup 2007 a fost cistigata de salariatii de la Zapp, care vor lupta mai departe alaturi de Asesoft Distribution si Microsoft, pentru trofeul Echipa Anului. Cele trei companii au avut pe pista 12 adversari redutabili de la Vodafone, UTI Systems, certSIGN sau MediaSat.

Intrecerea este marca „Fara Cravata", o comunitate formata din 80 de companii de succes. Batalia pentru Echipa Anului se va da intre finalistii celor sapte evenimente de bowling de anul acesta. Concurentii provin din avocatura, industriile auto, farmaceutica, resurse umane sau publicitate.

IT&C Bowling Cup este un eveniment sustinut de „Cotidianul", Radio Guerrilla,Cariere, „PC Magazine", comunicatedepresa.ro, Webvertise si Canon.

„Cotidianul" a oferit cistigatorilor colectia completa de carti, iar „Fara Cravata" a contribuit cu un premiu surpriza. (D.L.)