Jurnalismul interactiv si personalizat se muta la „Cotidianul". Incepind de azi, sapte bloguri proaspete, intretinute la cald de jurnalisti ai casei, iau nastere sub patronajul online al ziarului.

Traian Ungureanu, Sever Voinescu, Marius Cosmeanu (foto), Pavel Lucescu, Cristian Patrasconiu, Costi Rogozanu si Cristian Teodorescu sint primii amfitrioni ai noilor pagini de discutie libera gazduite de „Cotidianul", lista fiind deschisa. Subiectele abordate acopera mai multe domenii de interes, de la politica la cultura si de la framintarile societatii la hatisurile media; ele sint sustinute de autori pe un ton relaxat si personal, detasat de rigorile si presiunea unui cotidian.

Cititorii au ocazia de a despica in patru subiecte de mare impact, permanent actualizate, intr-un dialog continuu cu bloggerii jurnalisti, care isi asuma rolul de moderatori. Paginile adapostesc deja o serie de postari care invita vizitatorii la dezbatere si care pot fi accesate la adresa blog.cotidianul.ro, afisata pe site-ul ziarului.

Motivatia acestei initiative este pusa pe seama orientarii spre new media, a noilor modalitati de exploatare a realitatii intr-un mediu interactiv si lipsit de constringeri, blogul aducindu-l pe cititor in dialog direct cu cel care il indeamna la opinie si reactie.