Antrenorul Unirii a anuntat ca intentioneaza sa se retraga din fotbal pana cand va primi oferta de a antrena o echipa mai mare si a afirmat ca nu intelege de ce a trebuit ca echipa sa sa joace in 10 aproape tot meciul de la Galati, dupa eliminarea lu
Antrenorul Unirii a anuntat ca intentioneaza sa se retraga din fotbal pana cand va primi oferta de a antrena o echipa mai mare si a afirmat ca nu intelege de ce a trebuit ca echipa sa sa joace in 10 aproape tot meciul de la Galati, dupa eliminarea lui E. Nicu din minutul 5.
Dan Petrescu a declarat ca se gandeste serios sa se retraga din activitatea de antrenor. "Ma gandesc foarte serios sa ma retrag, de obicei cand spun ceva ma si tin de cuvant. Nu pot sa accept ce mi se intampla, sunt interese prea mari si la o echipa mica nu ai nici o sansa. Cred ca am sa ma retrag si o sa astept sa prind o echipa mare, sa ma bat si eu altfel cu ceilalti. Meritam cel putin un egal la Galati, dar fotbalul este greu cateodata. Nu vreau sa acuz pe nimeni, pentru ca si asa stau de patru etape in tribuna. Cred ca si acum, daca eram pe banca, ma trimitea in tribuna. Rog arbitrii sa ajute si pe Unirea, dar nu cred ca mai au gand, pentru ca pe mine etapa viitoare nu cred ca ma prinde pe banca. Cand voi primi si eu 11 metri si un jucator de la echipa adversa va fi eliminat, atunci am sa tac", a declarat Petrescu dupa meciul de la Galati, arbitrat de Marian Salomir. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.