Un puternic incendiu izbucnit, in noaptea de sambata spre duminica, la un complex comercial din apropierea Pietei Crangasi din Capitala a distrus mai multe spatii comerciale, pentru stingerea lui fiind necesara interventia a zece autospeciale. Incend
Un puternic incendiu izbucnit, in noaptea de sambata spre duminica, la un complex comercial din apropierea Pietei Crangasi din Capitala a distrus mai multe spatii comerciale, pentru stingerea lui fiind necesara interventia a zece autospeciale. Incendiul a fost anuntat telefonic la numarul de urgenta 112, duminica, in jurul orei 01.30, la fata locului fiind trimise sapte autospeciale cu apa si spuma, doua autospeciale pentru descarcerare, o autoscara, precum si 50 de pompieri. Evenimentul s-a produs la complexul comercial Grand Shopping Center, aflat in apropierea Pietei Crangasi din Sectorul 6 al Capitalei, fiind cauzat cel mai probabil de un scurt-circuit la o instalatie electrica de la unul dintre magazinele din incinta complexului. Pompierii au reusit sa stinga flacarile dupa aproximativ o ora, ultimele echipaje, care au ramas sa supravegheze zona, retragandu-se abia sapte ore mai tarziu. In urma incendiului a fost afectata o suprafata de peste 500 de metri patrati, focul distrugand imbracaminte, aparatura electronica, mobilier si alte articole. Valoarea pagubelor nu a fost deocamdata stabilita, urmand ca, in perioada urmatoare, o echipa speciala sa faca o evaluare a daunelor produse. (Andrei GHICIUSCA)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.