Presedintele Consiliului de Administratie al Farului a criticat prestatia brigazii de arbitri de la meciul cu FC Vaslui, acuzandu-l pe "centralul" Sorin Corpodean ca a privat gazdele de doua lovituri de la 11 metri.
"Arbitrajul a fost unul total impotriva Farului. Au fost doua penalty-uri clare neacordate de Corpodean", a spus Bosanceanu, facand referire la doua faze controversate petrecute in careul vasluienilor in repriza a doua, la interventii asupra lui I. Apostol.
In schimb, antrenorul "marinarilor", Basarab Panduru, nu a fost la fel de radical ca Bosanceanu. "Daca arbitrii nu au acordat penalty la fazele acelea, probabil ca nu a fost", a spus Panduru.
Acesta a calificat drept "nedrept" rezultatul de egalitate din meciul de pe teren propriu cu FC Vaslui, scor 1-1, disputat sambata. "Meritam sa castigam. Este un rezultat nedrept. Dupa egalare, singuri ne-am facut meciul greu", a spus Panduru, care s-a aratat nemultumit de aportul jucatorilor introdusi pe teren din postura de rezerve.
"Rezevele nu au adus nimic nou in jocul nostru. Pur si simplu au stat pe teren. Cu putina atentie am fi putut castiga usor acest joc", a punctat Panduru. (MIG)