Civis a realizat o cercetare sociologica in perioada 4-28 februarie, pe un esantion de 1091 persoane, din 72 de orase si sate din toate judetele Romaniei, avand o eroare tolerata de A/-3%. Ancheta sociologica a fost finantata de Fundatia "Societatea
Civis a realizat o cercetare sociologica in perioada 4-28 februarie, pe un esantion de 1091 persoane, din 72 de orase si sate din toate judetele Romaniei, avand o eroare tolerata de A/-3%. Ancheta sociologica a fost finantata de Fundatia "Societatea Civila". Sondajul este structurat in sapte capitole, avand teme obisnuite - Increderea in lideri politici si intentia de vot, Criza Aliantei PNL-PD, Pluralismul politic; teme de actualitate - Scandalul "Biletelul", Criza institutiei prezidentiale, Cererea PSD de suspendare a presedintelui, dar cuprinde si o analiza a reprezentarii sociale a lui Traian Basescu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.