"Traian Basescu cunostea ca se plimba valizele cu bani catre Ministerul Economiei, condus de Codrut Seres, si nu a luat masuri. Unde in lumea asta se intampla o astfel de gogomanie? De ce nu i-a arestat? Este inadmisibil! Avem un presedinte de mai ma
"Traian Basescu cunostea ca se plimba valizele cu bani catre Ministerul Economiei, condus de Codrut Seres, si nu a luat masuri. Unde in lumea asta se intampla o astfel de gogomanie? De ce nu i-a arestat? Este inadmisibil! Avem un presedinte de mai mare rusinea", a comentat Dan Voiculescu, scandalizat de comportamentul sefului statului.
Tot legat de cazul Alro, senatorul PRM Gheorghe Funar a sesizat ieri DNA, solicitand ca afacerea derulata de firma respectiva sa fie investigata. Funar a cerut DNA sa stabileasca ce prejudicii au fost aduse statului roman, cine a provocat aceste prejudicii si care sunt faptele prevazute si sanctionate de legea penala de care se fac vinovati cei in cauza.
De altfel, si vicepresedintele PIN, Lavinia Sandru urmeaza sa se prezinte astazi la DNA, pentru a solicita anchetarea cazului ALRO. (V.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.