Rai mai sunt unii oameni! Mai ales unii ziaristi, cu moguli sau fara. Nu poti tu sa fugi linistit de-acasa, sa ai o aventura cumsecade, sa divortezi onest, ca zeci de paparazzi, de bagatori in treaba sunt pe urmele tale, scotocind cu apetit prin rufa
Rai mai sunt unii oameni! Mai ales unii ziaristi, cu moguli sau fara. Nu poti tu sa fugi linistit de-acasa, sa ai o aventura cumsecade, sa divortezi onest, ca zeci de paparazzi, de bagatori in treaba sunt pe urmele tale, scotocind cu apetit prin rufariile intime, inoportunand rudele, cunoscutii, vecinii etc. Cel mai recent exemplu: dl Petre Roman. E un lucru confirmat: scaderea de popularitate in sondaje ridica proportional libidoul, iar bovarismul - risc aceasta afirmatie - nu mai e, in Tranzitie, un apanaj exclusiv al feminitatii. Dl Roman, dupa o casnicie exemplara, s-a hotarat sa paseasca pe un nou drum in viata. Toata lumea s-a strofocat sa afle cine e fericita insotitoare. Ma rog, s-a aflat: o tanara foarte draguta, pe nume Agapia Silvia Chifiriuc, care, zice-se, ar fi fost iubita simpaticului actor Jean Constantin si si-a lansat mai demult un album de manele "O pisica indragostita" (lucruri pomenite - se vede printre randuri - cu o satisfactie rautacioasa). Si ce-i cu asta? Ar fi preferat jurnalistii ca Agapia sa fi fost amanta lui Sergiu Nicolaescu, Geo Saizescu sau Theodor Stolojan? Era mai bine ca dl Roman sa fi fugit cu dna Monica Macovei? Fiecare fuge cu cine poate si mai ales cu cine vrea. Se mai pomeneste tot asa, cu o subinteleasa oripilare, ca domnisoara Agapia ar aparea pe site-urile de gen alaturi de alti cunoscuti manelisti. Dar daca ar fi aparut pe un site sau scaun alaturi de Nicolae Vacaroiu, la "Ciresica", era mai bine vazuta?
Probabil ca toata agitatia asta vizavi de tribulatiile sentimentale ale fostului nostru prim-ministru (cel mai sexy, sa recunoastem, din cati s-au perindat pe la Palatul Victoria) va mai dura, cum se-ntampla la noi, inca vreo trei zile. Dupa care se va stinge. Dar ce-ati zice daca nu peste multa vreme s-ar lansa un album de manele ("Un motan in calduri", sa zicem) in care alaturi de domnisoara Agapia ar aparea Adrian Maturul Minune, Liviu Pustiul, Florin Salam si Petrica Jambon? Atunci sa vezi "Forta democrata!"


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.