DNA a trimis ieri in judecata o grupare din pricina careia au fost sistate lucrarile pentru construirea cartierului ANL Henri Coanda. Membrii gruparii sint acuzati ca au falsificat doua certificate de mostenitor ale terenurilor pe care este construit
DNA a trimis ieri in judecata o grupare din pricina careia au fost sistate lucrarile pentru construirea cartierului ANL Henri Coanda. Membrii gruparii sint acuzati ca au falsificat doua certificate de mostenitor ale terenurilor pe care este construit cartierul Henri Coanda.

Potrivit DNA, Ion Radu Fotino a falsificat certificatele de mostenitor ale familiilor Bildirescu si Lazarescu, dupa care a cerut autoritatilor din Ilfov, Calarasi si Teleorman sa ii inapoieze mai multe terenuri, a caror valoare a fost stabilita la 179.880.000 de euro. Cu ajutorul lui Romulus Benone Dragomir si Andra Luminita Risnoveanu, Fotino a pretins ca detine terenul atribuit in folosinta ANL in vederea construirii cartierului de locuinte Henri Coanda. Fotino a obligat ANL sa sisteze lucrarile de constructie timp de un an, provocind un prejudiciu in valoare de 14,5 milioane de euro.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.