Paszkany Arpad Zoltan, patronul echipei de fotbal CFR Ecomax Cluj, este urmarit penal in dosarul Gazeta.

Procurorii cerceteaza legaturile acestuia cu "grupul infractional condus de presedintele trustului Gazeta, Liviu Man", potriv
Paszkany Arpad Zoltan, patronul echipei de fotbal CFR Ecomax Cluj, este urmarit penal in dosarul Gazeta.

Procurorii cerceteaza legaturile acestuia cu "grupul infractional condus de presedintele trustului Gazeta, Liviu Man", potrivit unui comunicat al DIICOT Cluj. Paszkany (foto) a fost citat pentru aducerea la cunos-tinta a acuzatiilor, dar nu s-a prezentat, deoarece este plecat din tara. Surse judiciare spun ca patronul singurei echipe clujene din Liga I ar fi invinuit de sprijinirea unui grup infractional si instigare la santaj.

"In dosar se efectueaza cercetari fata de mai multe persoane", pentru infractiunile de "spalare de bani, santaj, constituirea ori sprijinirea unui grup infractional, respectiv marturie mincinoasa", sustine DIICOT. Paszkany este cunoscut drept unul dintre cei mai influenti oameni de afaceri ai Clujului, el avind numeroase proiecte imobiliare care implica o colaborare cu autoritatile locale. Numele sau a fost legat de o serie de scandaluri, iar mai multi martori din dosarul Gazeta spun ca avea relatii apropiate cu trustul de presa si sprijinea material publicatia "Gazeta de Bucuresti". Noua persoane cercetate in acest dosar au fost trimise in judecata pentru santaj si asociere la un grup infractional.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.