Craiovenii au negat ca s-ar preda la Pitesti, anuntand ca sunt gata sa invinga si sa ii saraceasca pe pariorii care au mizat pe FC Arges.
Jucatorii Universitatii Craiova s-au declarat ieri scandalizati de suspiciunile care planeaza asupr
Craiovenii au negat ca s-ar preda la Pitesti, anuntand ca sunt gata sa invinga si sa ii saraceasca pe pariorii care au mizat pe FC Arges.
Jucatorii Universitatii Craiova s-au declarat ieri scandalizati de suspiciunile care planeaza asupra partidei lor de maine, de la Pitesti, cu FC Arges, conform carora gazdele au asigurate cele trei puncte, dupa ce in tur oltenii s-au impus si ei lejer. "Am avut un stagiu de pregatire foarte bun in aceasta iarna si asteptam cu nerabdare inceputul returului. Mergem sa castigam pentru a le da o palma celor care spun ca este meci strategic, dar si celor care au apucat deja sa parieze pe victoria lui FC Arges. Asta este o prostie, cum sa aranjam noi meciul cu Pitestiul? Vrem sa jucam toate meciurile pe teren, asa cum am facut pana acum. Sper sa repet jocul din tur, atunci cand am marcat in poarta lui Vintila", a spus mijlocasul Robert Saceanu (foto, centru). Jucatorul oltean, care il va marca pe antrenorul-jucator al echipei pitestene, Dorinel Munteanu, in cazul in care acesta va juca, a afirmat ca il respecta pe liderul de selectii din nationala Romaniei, dar ca nu-i va da nicio sansa in meciul de sambata. Fundasul Madalin Ciuca va reveni dupa o lunga perioada de indisponibilitate. "Am oarece emotii, insa cand voi intra in teren le voi lasa la vestiare. Sper sa redebutez cu o victorie, iar la final sa terminam cat mai sus in clasament", a spus el. La meciul de la Pitesti, antrenorul Stefan Stoica nu poate conta pe doi dintre jucatorii de baza, Dorel Stoica si Gabriel Velcovici fiind suspendati. Cei doi nu au participat la antrenamentul de miercuri dupa-amiaza, fiind prezenti cu echipa a doua la Valcea, acolo unde au jucat un amical impotriva rezervelor divizionarei secunde CSM Ramnicu Valcea. De partea cealalta, Dorinel Munteanu a scos din regulamentul de ordine interioara primele pentru egalurile din deplasare, care erau de 300 de dolari, dar le-a marit pe cele pentru victorie, cea de la meciul de maine fiind de 2000 de dolari. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.