Cei doi atacanti au primit acceptul clubului sa negocieze transferuri in Asia.
Ryan Griffiths (foto) si Lucian Burdujan, doi dintre atacantii care nu mai sunt doriti in Giulesti, au plecat in China, respectiv Coreea de Sud, pentru a disc
Cei doi atacanti au primit acceptul clubului sa negocieze transferuri in Asia.
Ryan Griffiths (foto) si Lucian Burdujan, doi dintre atacantii care nu mai sunt doriti in Giulesti, au plecat in China, respectiv Coreea de Sud, pentru a discuta unele oferte de transfer.
Site-ul oficial al Rapidului a anuntat ieri ca cei doi fotbalisti nu au fost inclusi in lot pentru meciul de duminica, impotriva lui Poli Timisoara, primind acceptul gruparii patronate de Copos sa negocieze contracte cu alte echipe. In conditiile in care Razvan Lucescu nu poate conta pe serviciile lui Marius Constantin si Danut Perja, suspendati, si Romeo Stancu, nerefacut, au fost convocati tinerii Catalin Paun, Doru Bratu si Razvan Tincu. Impresarul Marcel Popescu a explicat viitorului Griffiths, jucator cumparat in vara de la FC National pentru 1,5 milioane de euro. "El va fi cedat sub forma de imprumut de Rapid la o echipa din China. Nu pot spune numele, pentru ca este tranzactia celor de la Rapid. In timpul turneului din Cipru aceasta echipa din China s-a aratat interesata de atacant, i-a facut o propunere si asta e tot. Griffiths stie toate detaliile financiare si contractuale. El va face vizita medicala si va semna pana in noiembrie dupa care se va intoarce la Rapid", a explicat Popescu. Altfel, conducerea Rapidului incearca sa limiteze accesul fanilor craioveni la partida de duminica seara, care se va disputa in Banie deoarece arena din Giulesti este suspendata. Astfel, oltenii vor avea de platit 15 lei pentru un bilet la meciul cu Poli, in timp ce rapidistii vor achizitiona acelasi tichet la pretul de 8 lei. In fine, Rapidul nu s-a ales cu nimic din conflictul cu Mircea Cezar Ionescu, directorul de competitii al LPF, fiindca acesta, dupa ce a decis ca meciul cu Poli sa se joace la Craiova, in ciuda giulestenilor, care alesesera Brasovul, nu a primit nici o sanctiune dupa memoriul depus pentru jignirea lui Copos. "Ce i-am zis atata, ca invarte covrigul si ca daca eram cofetar la el putea sa ma dea afara oricand. Pai ce, astea sunt jigniri? E normal ca s-a respins memoriul. Le-am trimis si lor dimineata pe fax decizia. Sa faca apel si la Salzburg, ca nu ma intereseaza. Nu inteleg de ce s-au suparat atat ca joaca la Craiova. Sa se duca acolo sa-i bata Poli si sa ma lase pe mine in pace", a afirmat Mircea Cezar Ionescu. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.