Trei angajate ale Corpului de Control al Ministerului Agriculturii sint acuzate ca au plecat acasa cu "dosare in plasa".

Chiar in ziua in care Guvernul a aprobat o hotarire privind reorganizarea Ministerului Agriculturii si desfii
Trei angajate ale Corpului de Control al Ministerului Agriculturii sint acuzate ca au plecat acasa cu "dosare in plasa".

Chiar in ziua in care Guvernul a aprobat o hotarire privind reorganizarea Ministerului Agriculturii si desfiintarea Corpului de Control, pe 14 februarie, trei angajate ale acestui departament au fost prinse de portarul institutiei iesind cu mai multe plase pline cu hirtii. Potrivit procesului-verbal intocmit de paznic, "secretara domnului Tinel (fostul director al Corpului de Control, Gheorghe Tinel - n.r.), doamna Claudia Mihaila, si celelalte doua secretare au plecat din minister cu dosare in plase, seful de tura neavind drept de control".

Pentru ca in minister existau deja zvonuri ca secretarele s-au inchis in cursul zilei intr-un birou unde sint de obicei copiate acte, ducind cu ele mai multe teancuri de dosare, conducerea ministerului a decis sa le ia la intrebari. "Prima mi-a spus ca are o pisica ce nu e invatata sa faca pipi in nisip si poate sa faca pipi numai pe ziarele vechi din minister. A doua mi-a spus ca avea in sacose dosare cu pagini, materiale din doctoratul dinsei, deci ii apartineau si putea sa le scoata, iar a treia mi-a spus ca ma port mizerabil, adica cu ce drept le intreb eu pe ele ce au in sacosa. Astfel ca am decis sa fie audiate de Comisia de disciplina, care va avea dreptul sa le intrebe aceste chestiuni", a declarat Daniel Dragan, seful de cabinet al ministrului. Directorul Gheorghe Tinel, care ar putea stabili daca s-au sustras documente, se afla in concediu medical, dupa ce a aflat ca nu va mai ocupa acest post.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.