"Este ca in western-urile proaste, unde nu se stie cine cu cine se bate, unii sunt aruncati pe fereastra, iar altii se strecoara pe sub mese. Ma vad cautand pe jos dosarul cu autostrazile, cand pe deasupra mea are loc o bataie cu frisca" - Radu Berceanu
Procurorilor le era teama ca vor fi impuscati
Procurorul Tarnacop mi-a spus "ca este greu de facut flagrantul la IGPR, riscand chiar sa fie impuscati de personalul IGPR" - Florea Olteanu.
Curtea se pronunta astazi
Curtea Constitutionala judeca sesizarea PD privind referendumul si cea a senatorilor Aliantei privind efectele motiunii anti-Macovei.
Viorile lui Madalin
"Madalin Voicu mai are inca 20 de viori asa ca trebuia si Gabriel Croitoru sa vada originalul si sa se asigure ca nu va fi inselat" - Pavel Onoaie.
Ahmadinejad vrea discutii "de la egal la egal"
"Occidentalii pretind ca noi sa oprim activitatile de imbogatire a uraniului. (...) Este insa drept ca si ei sa opreasca reciclarea combustibilului nuclear" - M. Ahmadinejad
Legislativul francez va putea demite preSedintele
Parlamentul francez a aprobat un amendament constitutional care permite demiterea presedintelui si judecarea sa imediat dupa incheierea mandatului.
Justificare prezidentiala
"Ma duc sa servesc masa la Golden Blitz. Ma duceam, ca de un an de zile nu mai merg" - Traian BAsescu
CNSAS: Culcer n-a colaborat
Colegiul CNSAS a decis ieri ca directorul Departamentului de stiri al Televiziunii Romane, Rodica Culcer, nu a colaborat cu Securitatea ca politie politica.
vorba analistului
"Experienta vietii publice si politice a lui Adrian Cioroianu se poate dovedi utila in campul minat al politicii interne" - Bedros Horasangian
Ienei: "A mai ramas onoarea"
Antrenorul cu care Steaua a castigat CCE a declarat ca principalul obiectiv al "ros-albastrilor" in meciul de joi, cu Sevilla, este sa nu se faca de ras.
20 de ani de la moartea lui Andy Warhol
Maine se implinesc 20 de ani de la moartea lui Andy Warhol, regele pop art. Opera sa continua sa influenteze artistii contemporani, iar tablourile sale se vand cu sume record.