"Saptamana aceasta, saptamana viitoare vom face o cabina de vot secret, asa cum exista si in Senatul Frantei, si peste tot", a anuntat Vacaroiu. "La o masuta alaturi primeste bilele sau buletinul de vot, dupa care intra intr-o cabina de vot secret, v
"Saptamana aceasta, saptamana viitoare vom face o cabina de vot secret, asa cum exista si in Senatul Frantei, si peste tot", a anuntat Vacaroiu. "La o masuta alaturi primeste bilele sau buletinul de vot, dupa care intra intr-o cabina de vot secret, voteaza si iese pe partea cealalalta", a explicat seful senatorilor. Hotararea a fost luata dupa scandalul izbucnit in urma prezentarii imaginilor care dovedeau ca senatorul PRM Dan Claudiu Tanasescu (foto) a votat de doua ori la motiunea anti-Macovei. De altfel, Biroul Permanent a decis ca senatorii juristi sa transeze cazul senatorului PRM Claudiu Tanasescu. Acesta a declarat ca se va prezenta in fata senatorilor juristi, desi acestia nu au nici un fel de dovada impotriva sa. "Eu am facut acest gest care se cheama farsa pentru ca am vrut sa demonstrez ca se face politie politica si ca acestia (democratii - n.r.) urmaresc fiecare senator ce face", s-a justificat Tanasescu. El a adaugat ca ii va da in judecata pe presedintele executiv al PD, Adriean Videanu, si pe liderul Emil Boc, in contul acuzatiilor pe care i le-au adus. (V.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.