Cunoscutul oras al cazinourilor, Las Vegas, a fost scena unor violente fara precedent in noaptea de duminica spre luni, la putin timp dupa terminarea celei de-a 56-a editii a All Star Game. Conform Politiei, patru persoane au fost ranite de gloante i
Cunoscutul oras al cazinourilor, Las Vegas, a fost scena unor violente fara precedent in noaptea de duminica spre luni, la putin timp dupa terminarea celei de-a 56-a editii a All Star Game. Conform Politiei, patru persoane au fost ranite de gloante in apropierea unei discoteci si la intrarea in cazinoul MGM, trei dintre acestea fiind internate in stare grava, iar o bataie ca-n filme a izbucnit la hotelul de lux "Wynn", situat pe principalul bulevard din Las Vegas. "Au fost elemente criminale care au incercat sa profite de multimea de oameni si care-si alesesera victimele", a afirmat politistul Jose Montoya, adaugand ca in urma incidentelor au fost arestate 362 de persoane. Din pacate, alte scene de cosmar au fost inregistrate si luni, pe aeroportul din Las Vegas, dupa ce mii de pasageri au ramas blocati la cozi ce depaseau un kilometru, fiind necesara interventia politiei pentru a pune capat certurilor violente. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.