Liverpool vine mahmura in Champions League, iar Barcelona abia mai face fata conflictelor interne.

FC Barcelona si FC Liverpool sint cistigatoarele ultimelor doua editii ale Ligii Campionilor, astfel ca optimile de finala ale competitiei nici ca puteau programa o alta intilnire a momentului. Data de astazi, a disputarii partidei tur, ii prinde insa pe catalani intr-un moment destul de prost, dupa o infringere suferita la Valencia si in plin scandal intern, dupa certurile dintre antrenorul Frank Rijkaard si atacantul Samuel Eto’o. „El Mundo Deportivo" il implora pe tehnician in urma cu citeva zile, cu litere de-o schioapa „Te rugam, ramii!", dar in jurul lui Camp Nou circula multe speculatii privitoare nu numai la plecarea lui Rijkaard, dar si la transferurile lui Ronaldinho si Eto’o, la AC Milan, respectiv Chelsea.

Eto’o e „menajat"

Pentru jocul de azi la Barcelona e foarte posibila revenirea lui Messi, in timp ce despre Eto’o se spune ca e in continuare accidentat, nespecificindu-se daca la trup sau la minte. Liverpool vine la Barcelona dupa citeva zile petrecute in sudul Portugaliei, insa fotbalistii au adaugat programului de antrenament si relaxare o crincena petrecere cu alcool, care l-a infuriat la culme pe Rafa Benitez. 12 au fost cei implicati si sanctionati, de notorietate fiind faptul ca politia l-a potolit pe Jerzy Dudek doar punindu-i catusele, iar Craig Bellamy l-a batut cu o crosa de golf pe John Arne Riise.

Meciul sezonului pentru Lyon

Tot azi, Jose Mourinho se intoarce de unde a plecat, la FC Porto, dar acesta e al doilea joc al lui Chelsea la nord de Douro, precedenta dubla confruntare avind loc in toamna lui 2004, in grupele Champions League (2-1 pentru Porto acasa, 3-1 pentru Chelsea, la Londra). In acelasi an Valencia intilnea ultima oara pe Inter Milano, care o elimina dupa un spectaculos 5-1 pe Mestalla. Cit o priveste pe protagonista ultimului meci al serii, Olympique Lyon, ea considera meciul de la AS Roma drept cel mai important al sezonului, fiindca ar fi a patra oara consecutiv cind ar ajunge in sferturile C1.

Program Porto - Chelsea

Barcelona - Liverpool (PRO TV)

AS Roma - Lyon

Inter Milano – Valencia