O stiruta care abia s-a facut remarcata ieri spune ca membrii CNA vor sa stie daca o bautura care tot bolboroseste pe ecranele televizoarelor este cit de cit naturala si daca niste mezeluri chiar nu contin carne de taur. Demers care, dincolo de faptu
O stiruta care abia s-a facut remarcata ieri spune ca membrii CNA vor sa stie daca o bautura care tot bolboroseste pe ecranele televizoarelor este cit de cit naturala si daca niste mezeluri chiar nu contin carne de taur. Demers care, dincolo de faptul ca arata grija pentru consumatori, te face sa fii invidios pe cei care fac parte din Consiliu. Nu de alta, dar sint atit de multe intrebari pe care ti le poti pune dupa o seara petrecuta in fata televizorului. Eu, de exemplu, as vrea sa stiu daca intr-adevar ciocolata cu dragoste contine dragoste. Si ca tot a venit vorba despre asta, poate ma lamureste cineva si care e diferenta dintre dragoste si iubire. Apoi, ca sa raminem in domeniu, cred ca e necesar ca opinia publica sa fie bine informata cu privire la calificarea marmotei de a se implica in procesul tehnologic, ce scoala a facut si daca i s-au prezentat normele PSI. Si as mai vrea ca producatorii masinii care in reclama se transforma in robot sa spuna clar cit costa varianta diesel, care sa stie si karate, nu numai sa danseze. Am un vecin care imi tot ia locul de parcare si ma gindesc ca asta e singura solutie sa-i dau o lectie. In fine, o ultima dorinta este aceea de a afla daca subiectele lui Dan Diaconescu in direct sint chiar senzationale sau doar isi face el reclama mincinoasa.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.