"Poate s-a gresit atunci cand i-a redus pedeapsa Rapidului, pentru ca si aici s-a facut o nedreptate. Si Craiova are dreptate, si Steaua are dreptate. Intrebati-i pe membrii comisiilor de ce s-a judecat asa, eu nici nu-i cunosc bine. Rapid a fost fav
"Poate s-a gresit atunci cand i-a redus pedeapsa Rapidului, pentru ca si aici s-a facut o nedreptate. Si Craiova are dreptate, si Steaua are dreptate. Intrebati-i pe membrii comisiilor de ce s-a judecat asa, eu nici nu-i cunosc bine. Rapid a fost favorizat. Nu e normal, dar ce putem face? Alte instante de judecata grave nu au gresit? Sunt oameni si gresesc. Dar lumea ce zice? Dragomir...", a declarat Mitica pentru TVR. Acesta a comentat si situatia hilara ca Rapid sa joace "acasa" la Craiova, in fata unui public pedepsit. "Noi am facut o adresa catre Jandarmerie sa suplimenteze efectivele si sa ia masurile necesare sa nu se intample nimic", s-a marginit sa puncteze Dragomir. Acesta i-a acuzat pe rapidisti de incosecventa in cazul alegerii stadionului pentru meciul cu "Poli". "Este imposibil sa nu deranjezi pe cineva. Prima data, Rapid a vrut la Craiova. Cu martori, un delegat al Rapidului a venit in Liga si a spus ca vrea sa joace la Craiova. Dupa aceea s-au intors! O parte din oamenii cu care lucram sunt lipsiti de personalitate. Acum ma acuza Timisoara. Sa-i ia naiba de... oameni care nu judeca. Ce, eu i-am suspendat? De ce nu si-au vazut de treaba? Jucau pe Giulesti!", a spus Dragomir. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.