"Paradoxal, e un avantaj pentru Benfica, pentru ca exista anumite oportunitati deosebite in lotul lor. Rui Costa are o carte de vizita impresionanta pentru varsta de 35 de ani, dar parerea mea este ca au solutii mult mai bune, cum e acest Miccoli, as
"Paradoxal, e un avantaj pentru Benfica, pentru ca exista anumite oportunitati deosebite in lotul lor. Rui Costa are o carte de vizita impresionanta pentru varsta de 35 de ani, dar parerea mea este ca au solutii mult mai bune, cum e acest Miccoli, astfel incat nu cred ca ar fi un avantaj pentru Dinamo. Eu tin la calificare si sper in ea", a declarat Dinu. Intrebat daca Dinamo are mai multe sanse de calificare in "optimi" decat Steaua si daca Sevilla este mai puternica decat Benfica, oficialul dinamovist a declarat sec: "Si Spania este mai mare decat Portugalia!". La randul sau, presedintele Consiliului de Administratie al lui FC Dinamo, Nicolae Badea, considera ca o eventuala calificare in detrimentul Benficai ar constitui o performanta majora pentru echipa antrenata de Mircea Rednic. "Dinamo va aborda aceasta partida cu mai mult curaj si in deplina cunostinta de cauza. Eu cred ca va fi o bucurie absoluta si sper ca suporterii sa fie alaturi de noi joi seara. Benfica este un nume de referinta in fotbalul european si calificarea in fata unei astfel de echipe ar fi o performanta majora pentru Dinamo", a declarat Badea. Oficialul dinamovist nu a uitat nici lupta de pe plan intern. "Sunt doua competitii distincte si suntem pregatiti pentru amandoua. Nu vom aborda returul la adapostul celor 13 puncte avans, ci prin prisma formarii unei echipe competitive pentru urmatoarea editie a cupelor europene", a mai spus Badea. Vranjkovic si Homei, care au fost transferati in aceasta iarna si nu au fost trecuti de Dinamo pe lista UEFA, sunt increzatori in sansele colegilor lor. "Am mare incredere in colegii mei si sper ca, dupa un meci bun, sa ne calificam", a declarat Vranjkovic, in timp ce Homei spera intr-o calificare mizand pe "setea de performanta". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.