DDTV, mutat cu sediul pe Magheru, e pe cale sa piarda emisia, iar gura sloboda a lui Vadim lasa amenzi la Antena 3. CNA a mai interzis ieri prezenta invitatilor permanenti pe posturi.

Presedintele CNA, Ralu Filip (foto), vrea sa se
DDTV, mutat cu sediul pe Magheru, e pe cale sa piarda emisia, iar gura sloboda a lui Vadim lasa amenzi la Antena 3. CNA a mai interzis ieri prezenta invitatilor permanenti pe posturi.

Presedintele CNA, Ralu Filip (foto), vrea sa sesizeze Parchetul in privinta postului DDTV, care emite pirat de cind si-a mutat sediul din locatia initiala. Stabilit pe Bulevardul Magheru, in aceeasi cladire cu fratele OTV, postul lui Dan Diaconescu nu a anuntat in prealabil Consiliul si, potrivit acestuia, difuzeaza programe fara autorizatie tehnica de functionare si fara decizie de autorizare. Situatia postului va fi clarificata in sedinta de miine a CNA.

Vadim lasa amenzi in urma

Antena 3 a primit o sanctiune de 5.000 de lei, dupa ce Corneliu Vadim Tudor l-a acuzat pe presedintele Basescu ca are conturi de un milion de euro in banci din strainatate, iar moderatoarea emisiunii, Gabriela Vrinceanu-Firea, in loc sa ceara dovezi, a intrebat ce ar face seful statului cu atitia bani. Tot ieri, Consiliul a mai decis ca parlamentarii nu vor mai putea fi invitati permanenti in emisiunile difuzate de posturile de radio si de televiziune, cu ocazia discutiei premergatoare modificarii Codului de reglementare in audiovizual. Regula celor trei treimi a fost modificata de asemenea, iar noii timpi de antena stabiliti de CNA pentru informatiile politice arata astfel: 30% pentru autoritatile publice, 30% pentru majoritatea parlamentara, 30% pentru opozitie si 10% pentru partidele neparlamentare si parlamentarii independenti.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.