Boss-ul din Ghencea a declarat ieri ca nu este suparat pe jucatorii sai dupa infrangerea de pe teren propriu cu FC Sevilla, scor 0-2, din mansa tur a 16-imilor de finala ale Cupei UEFA, ci doar pe el insusi, deoarece a fost "un idiot", pentru ca n
Boss-ul din Ghencea a declarat ieri ca nu este suparat pe jucatorii sai dupa infrangerea de pe teren propriu cu FC Sevilla, scor 0-2, din mansa tur a 16-imilor de finala ale Cupei UEFA, ci doar pe el insusi, deoarece a fost "un idiot", pentru ca nu a mai trecut pe la echipa de patru luni.
"Nu m-a suparat nici un jucator, pentru ce sa ma supere? M-am suparat pe mine pentru ca sunt un idiot ca eu stau acasa in loc sa imi vad averea! Unde ai mai pomenit sa nu te duci sa vezi unde iti bagi banii, pentru ca ochiul stapanului ingrasa animalul. Tu dai banii si ii lasi pe aia sa faca ce vor. Du-te, bai baiatule si vezi ca sunt banii tai acolo. Ma voi implica si o sa vedeti voi calificare!", a spus Gigi Becali. Boss-ul din Ghencea a afirmat ca ramane optimist pentru partida retur cu FC Sevilla, de pe Stadionul "Ramon Sanchez-Pizjuan". "Sunt optimist, pentru ca eu cred in minuni si numai o minune mai poate sa califice pe Steaua. Nu am fost suparat dupa meci, a fost o traire de moment. Am fost suparat pe mine, pentru ca nu am mai trecut pe la echipa de patru luni de zile si probabil de aceea s-a intamplat ce s-a intamplat. La noi e o vorba, <<stapanul scoate calul din noroi>>, si de acum incolo, mai ales in meciul acesta, ma voi implica personal, pentru ca numai atunci face Dumnezeu minunea, cand stapanul pune el mana si se implica cu sufletul", a adaugat Gigi Becali. Acesta a mentionat ca Steaua nu a jucat atat de prost niciodata. "Am fost suparat pentru ca Steaua niciodata nu a jucat atat de prost ca acum. Nu ma intrebati de Hagi, de Olaroiu pentru ca alea sunt tampenii scrise prin ziare de idioti! Nu are nici o legatura. M-am luat dupa unii si dupa altii, n-am trecut de patru luni pe la echipa, nu ma amestec si uite ce s-a intamplat, iar acum trebuie sa ma implic. Daca nu treci, inseamna ca nu te intereseaza", a completat Gigi Becali. Intrebat daca nu si-a pus prea mari sperante in meciul cu FC Sevilla, detinatoarea Cupei UEFA si a Supercupei Europei, in timp ce Steaua a remizat intr-un amical cu Aversa (liga a III-a), Gigi Becali a raspuns: "Detinatoare, nedetinatoare, o sa vedeti voi detinatoarea joi, daca o sa fie ce a fost in Ghencea! Nu stiu de nici un egal, neegal cu Aversa, eu vreau 3-1 in Spania. Ma intereseaza pe mine de Stalpici (n.r. - jucator la Aversa), de Ronaldinho si Mualdinho!". Gigi Becali a mentionat ca va face deplasarea la Sevilla alaturi de echipa. "Sa ramana un lucru stabilit: toti cei care lucreaza la club sunt prieteni cu mine, sunt angajatii mei, tin la ei, nu ii dau niciodata afara, dar asta nu inseamna ca las totul in grija lor. O sa ma implic, asa cum nu stiu eu fotbal, o sa vedem daca stiu fotbal acum la Sevilla! Bineinteles ca merg la Sevilla!", a mentionat Gigi Becali.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.