Real - Bayern la Pro TV
Astazi sunt programate primele patru partide din mansa intai a optimilor de finala din Liga Campionilor. Iata programul si arbitrii: Celtic Glasgow - AC Milan (Wolfgang Stark - Germania), PSV Eindhoven - Arsenal (Tom Henning Ovrebo - Norvegia), OSC Lille - Manchester United (Eric Braamhaar - Olanda), Real Madrid - Bayern München (Frank de Bleeckere - Belgia). Partida dintre Real si Bayern va fi transmisa la Pro TV de la ora 21,45.n (B.G.)
Kobe Bryant "rege" in All Star Game
Pentru a doua oara in cariera, Veteranul echipei profesioniste de baschet Los Angeles Lakers, Kobe Bryant, a fost desemnat MVP-ul All Star Game, dupa ce a reusit, duminica seara, sa contabilizeze in cea de-a 56-a editie a traditionalei intalniri a vedetelor NBA o linie statistica impresionanta, cu 31 de puncte, 5 recuperari, 6 interceptii si 6 pase decisive. Cu Bryant si Stoudemire (29 p) in verva, echipa Conferintei de Vest a reusit sa intrerupa seria victoriilor rivalilor din Est, impunandu-se cu scorul de 153-132 (39-31, 40-28, 40-29, 34-44), la capatul unei dispute pigmentate cu multe faze de mare spectacol, aclamate la scena deschisa de cei aproape 16.000 de spectatori prezenti in tribunele "Thomas and Mack Arena" din Las Vegas. Conform statisticii oficiale a primului All Star Game disputat intr-un oras fara echipa in NBA, Vestul a realizat un record de 52 de pase decisive, iar de la invinsi s-au remarcat LeBron James (28 p) si Dwight Howard (20 p). (T. RIST)
Pavel in optimi la Rotterdam
Liderul echipei de Cupa Davis a Romaniei, "veteranul" Andrei Pavel, s-a calificat in turul secund al turneului ATP de la Rotterdam, intrecere dotata cu premii in valoare totala de 782.250 de euro, dupa ce a trecut in runda inaugurala de italianul Daniele Bracciali, cu scorul de 6-1, 6-1. Ajuns pe tabloul principal dupa ce a trecut de faza calificarilor, Pavel se va intalni in optimile de finala cu sarbul Novaj Djokovic (cap de serie nr. 5), care a dispus, ieri, de francezul Florent Serra, cu scorul de 7-6 (6), 6-4. Pentru calificarea in turul secund, Pavel si-a asigurat un bonus de cinci puncte ATP si un cec in valoare de 11.310 euro. In aceeasi competitie, reprezentantul nostru este inscris si la dublu, unde in pereche cu germanul Alexander Waske va da ochi in primul tur cu Paul Hanley/Kevin Ullyett (Australia/Zimbabwe), cuplu cotat cu sansa a treia la castigarea trofeului. (T. RIST)