Peste 1000 de melodii digitale, mai mult de 2000 de fotografii la rezolutie inalta si pana la opt ore de video in format MPEG 4 pot fi stocate pe cardul de mare capacitate. Cardul lansat de compania japoneza face parte din categoria memoriilor "flash
Peste 1000 de melodii digitale, mai mult de 2000 de fotografii la rezolutie inalta si pana la opt ore de video in format MPEG 4 pot fi stocate pe cardul de mare capacitate. Cardul lansat de compania japoneza face parte din categoria memoriilor "flash" si poarta numele de 4GB microSD High Capacity.
Potrivit directorului pentru solutii mobile din cadrul SanDisk, Jeff Kost, "cererea tot mai mare de continut conduce la o cerere augmentata de carduri de memorie pentru telefoanele mobile. O capacitate crescuta a memoriilor telefoanelor mobile va determina producatorii de celulare si operatorii de telefonie mobila sa isi planifice servicii multimedia imbogatite pentru consumatorii contemporani care isi vad celularele ca aparat foto, player video, sistem de jocuri electronice si walkman".
SanDisk a expus noul card marilor producatori de telefoane mobile si operatorilor mobili pentru ca noile aparate sa fie compatibile cu noul produs al firmei japoneze. Compania nu a oferit publicului toate detaliile tehnice ale microcardului.
Noul produs se va comercializa curand in Asia, iar in Europa si Statele Unite va fi disponibil incepand cu luna martie.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.