George Copos, patronul Rapidului, a declarat ieri pentru Mediafax, ca, impreuna cu antrenorul Razvan Lucescu (foto), a luat decizia ca echipa sa sa joace partida cu Poli Timisoara pe Stadionul "Ion Oblemenco" din Craiova, asa cum a stabilit directoru
George Copos, patronul Rapidului, a declarat ieri pentru Mediafax, ca, impreuna cu antrenorul Razvan Lucescu (foto), a luat decizia ca echipa sa sa joace partida cu Poli Timisoara pe Stadionul "Ion Oblemenco" din Craiova, asa cum a stabilit directorul de competitii al LPF, Mircea Cezar Ionescu. "Am avut o discutie mai lunga astazi (n.r. ieri) cu Razvan si am stabilit sa mergem la Craiova sa jucam. Ce sa facem acum? Razvan mi-a zis ca e foarte increzator si ca putem sa-i batem pe cei de la Poli oriunde. Asa ca mergem acolo si batem. Sunt mai sigur ca oricand. Nu vreau un scor mare. Sa batem la un gol diferenta si pentru mine e suficient", a spus Copos.
Scandalul locului de disputare a inceput saptamana trecuta: cu stadionul suspendat pentru o etapa, giulestenii au ales sa joace la Brasov, insa LPF a decis Craiova, spre nemultumirea lui Copos, care a amenintat cu neprezentarea. Ieri, patronul din Giulesti a cedat, dar nu a ezitat sa-i ia peste picior pe responsabilii LPF. "Mergem si jucam si la Dragomir acasa, la Balcesti, pe maidanul din Balcesti. Mergem oriunde daca LPF isi permite sa ia decizii abuzive. Numai sa nu ne fure cu arbitrii", a cerut Copos. Acesta a dezvaluit ca a intentionat sa-i scrie lui Michel Platini, noul sef al UEFA. "Vroiam sa ii trimit o scrisoare deschisa lui Platini, dar pana la urma am renuntat. Nu folosea la nimic daca transformam acest litigiu intr-unul international. Nu avea niciun sens", a spus oficialul giulestean, care l-a somat apoi pe Mircea Sandu: "Nu este posibil ca noi, ca organizator, sa nu fim macar intrebati unde vrem sa jucam acest meci si sa fie stabilit de altcineva. Cum sa pui un batran de 70 de ani (n.r. - Mircea Cezar Ionescu) sa ia o astfel de decizie? Eu m-am bucurat cand Mircea Sandu a intrat in Comitetul Executiv al UEFA, dar el trebuie sa inteleaga faptul ca are aici, in tara, niste responsabilitati enorme. Pentru ca la Liga se comit abuzuri grosolane. Mircea Sandu sa respecte acum regulamentele!", a precizat Copos. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.