Informatiile in legatura cu o admonestare a vicepresedintelui Comisiei Europene Franco Frattini in Colegiul comisarilor, ca urmare a declaratiilor sale favorabile ministrului roman al Justitiei, Monica Macovei, sunt "total lipsite de sens", a declara
Informatiile in legatura cu o admonestare a vicepresedintelui Comisiei Europene Franco Frattini in Colegiul comisarilor, ca urmare a declaratiilor sale favorabile ministrului roman al Justitiei, Monica Macovei, sunt "total lipsite de sens", a declarat ieri pentru Rompres Frisco Roscam-Abbing, purtatorul de cuvant al oficialului european.
Abbing a negat astfel un articol aparut sambata in publicatia EUexpands, potrivit caruia Frattini ar fi fost mustrat de colegii sai pentru pozitia exprimata in legatura cu situatia unui ministru dintr-o tara membra a UE. Inainte de votarea in Senat a motiunii "Minciuna - adevarul justitiei Macovei", comisarul pentru justitie, libertate si securitate, Franco Frattini, declarase ca o apreciaza "pe deplin pe doamna ministru Macovei". Nu stiu absolut nimic despre nici un fel de critica adusa vicepresedintelui Frattini pe acest subiect", a declarat ieri Roscam-Abbing, precizand ca principalul punct de referinta al Comisiei "nu il reprezinta politicienii individuali". (L.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.