"E de notorietate faptul ca e erbivora, adica prizeaza fata (n.red. Monica Macovei). De altfel, se si vede pe fata ei" , a declarat ieri, la Ploiesti, senatorul PSD Antonie Iorgovan. Intrebat daca are probe care sa sustina aceasta afirmatie, senatoru
"E de notorietate faptul ca e erbivora, adica prizeaza fata (n.red. Monica Macovei). De altfel, se si vede pe fata ei" , a declarat ieri, la Ploiesti, senatorul PSD Antonie Iorgovan. Intrebat daca are probe care sa sustina aceasta afirmatie, senatorul PSD a spus ca are astfel de informatii din cadrul Ministerului Justitiei. "Poate fi o barfa, dar ma indoiesc ca oamenii aia atat de seriosi inventeaza", a spus Iorgovan. El a mai acuzat-o pe ministrul Justitiei ca foloseste Institutul de Criminalistica pentru a fabrica probe impotriva adversarilor politici, spunand ca detine informatii in acest sens din partea unor angajati ai acestei institutii, carora nu le poate divulga indentitatea. Iorgovan a catalogat-o pe Macovei drept "o catastrofa din Guvernul Romaniei, care e pe departe una dintre cele mai nefericite solutii care au existat in guvernele Romaniei". (R.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.