Campionatul intern de fotbal rivalizeaza de prea multa vreme cu acel gen de emisiuni nostime de televiziune, gen "Camera ascunsa", "Cascadorii rasului", Razi aici" ori "Minutul 91", incat zau daca acest soi de umor involuntar n-ar merita sa revina un
Campionatul intern de fotbal rivalizeaza de prea multa vreme cu acel gen de emisiuni nostime de televiziune, gen "Camera ascunsa", "Cascadorii rasului", Razi aici" ori "Minutul 91", incat zau daca acest soi de umor involuntar n-ar merita sa revina unui post de televiziune specializat in prostii pentru talcul gainilor posace care se zgaiesc la asa ceva. Desigur ca la Cosmos TV ne referim, ca doar nu la Animal Planet, desi comparatia n-ar fi deloc nelalocul ei. V-ati uitat vreun pic la acest canal (n.r. termenul este cum nu se poate mai potrivit in acest context puhav), ati vazut ce aratari bantuie pe acolo, ce dezaxati va umplu ecranul televizoarelor? Asta e, nici voi n-ati avut noroc! Asocierea nu e deloc fortata si cu atat mai mult deplasata, intrucat stim cu totii ca postul sus-amintit, care emite dintr-o zona a capitalei celebra prin cimitire si boli infectioase, s-a itit sub obladuirea acelui partid rau famat, PRM, din care face parte mai intreaga conducere a Ligii Profesioniste de Fotbal, in frunte cu Dumitru Dragomir, adulmecat parandarat de cativa lachei din aceeasi tagma, cum ar fi Sandu Boc si Gica Nedelescu, adica oamenii care decid cui vor reveni drepturile de transmisie ale meciurior din Liga 1 la viitoarea licitatie. Desigur, asta pare o supozitie, o gluma de prost gust, o speculatie de presa si chiar va invitam sa o luati deocamdata doar ca atare, pentru ca asa ar fi si bine, si igienic. Dar ce ne vom face daca in anul electoral ce va coincide cu renegocierea acelor drepturi pe care le pomeneam mai sus vom vedea ca acestea vor fi orientate catre postul in care zarim zilnic burta lui Vadim si gusile lui Mitica Dragomir. Si ca sa va faceti o imagine clara asupra acestui cosmar latent aflati inca o data ca printre patronii principali ai canalului PRM se afla acel Dan Claudiu Tanasescu, pe care l-ati vazut saptamana trecuta in toata hidosenia lui de ghiuj pervers introducandu-si bilutele de mai multe ori in urna de la parlamentul ala al lor. Dupa cum probabil stiti individul amintit, fost colaborator la reviste de scarboasa aducere aminte "Saptamana", ne-a dat la cap in ultimii ani si cu cateva emisiuni sportive insailate pe la cele mai desucheate posturi TV. Asa ca va dati seama cine ar realiza "Procesul etapei" de la ei. Enachescule, te iubim!


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.