O sticla de vin sigilata, care i-a apartinut lui Adolf Hitler, va fi scoasa la licitatie, sambata, la Plymouth, in Marea Britanie, fiind evaluata la suma de 500 de lire sterline, informeaza The Sun. Vinul marca "Fuhrerwein" dateaza din 1943, iar pe e
O sticla de vin sigilata, care i-a apartinut lui Adolf Hitler, va fi scoasa la licitatie, sambata, la Plymouth, in Marea Britanie, fiind evaluata la suma de 500 de lire sterline, informeaza The Sun. Vinul marca "Fuhrerwein" dateaza din 1943, iar pe eticheta se poate vedea o fotografie a dictatorului, vulturul si svastica naziste. Hitler, care consuma extrem de rar bauturi alcoolice, obisnuia sa le ofere generalilor sai sticle de vin cu ocazia zilelor de nastere. Sticla a fost descoperita intr-un garaj din Franta si vanduta unui cumparator anonim din Ivybridge, Devon, care acum s-a hotarat sa renunte la ea. Vinul nu poate fi baut, pentru ca nu a fost depozitat in conditiile potrivite. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.