Un chirurg de la Spitalul de Copii „Grigore Alexandrescu" din Bucuresti este cercetat de politie pentru ca ar fi aruncat o tinara de la etajul 6.

Medicul Razvan Tranca (foto), in virsta de 45 de ani, de la Spitalul de Copii „Grigore Alexandrescu", a fost retinut dupa ce in noaptea de joi spre vineri ar fi aruncat-o pe Andreea M., de aproape 18 ani, pe fereastra apartamentului sau, dupa ce ar fi violat-o. Din primele cercetari, medicul a chemat-o pe fata pentru a-i schimba un pansament.

Fata a supravietuit caderii de la etajul sase gratie ramurilor unui copac din fata blocului, care au amortizat impactul trupului cu solul, si este internata cu leziuni grave la Spitalul de Urgenta Floreasca.

Vecinii medicului Tranca spun despre acesta ca este un om violent, alcoolic si isi batea des nevasta, iar aceasta tocmai se hotarise sa-l paraseasca. Seful clinicii de la Spitalul „Grigore Alexandrescu", unde lucra Tranca, a declarat ca medicul acuzat de tentativa de omor era foarte suparat joi deoarece Dinamo pierduse un meci. El a adaugat ca Tranca a obtinut calificativul „normalitate", in urma evaluarilor psihologice din anul 2006.

Medicul a fost suspendat ieri din functia de asistent universitar, printr-o decizie a Senatului UMF „Carol Davila". Razvan Tranca a fost dus aseara la tribunal cu propunerea de arestare preventiva.