FRF a decis ca nici un meci sa nu se desfasoare cu portile inchise.

Principala masura antiviolenta adoptata de autoritatile din Italia dupa uciderea unui jandarm in Sicilia este considerata desueta de Federatia Romana de Fotbal (FRF). Co
FRF a decis ca nici un meci sa nu se desfasoare cu portile inchise.

Principala masura antiviolenta adoptata de autoritatile din Italia dupa uciderea unui jandarm in Sicilia este considerata desueta de Federatia Romana de Fotbal (FRF). Comitetul Executiv prezidat de Mircea Sandu a decis ieri ca nici o partida din Romania sa nu se mai desfasoare cu portile inchise, ca urmare a violentelor provocate de suporteri. In locul acestei sanctiuni, FRF a introdus jucarea partidelor la 150 de kilometri de localitatea formatiei penalizate. Singura conditie este ca respectivele terenuri, care acum vor fi desemnate de directorul de competitii al FRF, sa fie omologate. Masura vine ca o consecinta a scandalului legat de locul de disputare a meciului Rapid-Poli Timisoara, stabilit de LPF la Craiova in discordanta cu dorinta gazdelor.

Campionatul viitor incepe pe 29 iulie

Tot ieri, FRF a stabilit si programul competitiilor viitoare. Astfel, editia 2007-2008 a Ligii I va incepe pe 28 iulie 2007, in timp ce finala Cupei Romaniei se va desfasura pe 28 mai 2008. Prima parte a campionatului va cuprinde, ca si in acest an, doua etape din retur si se va incheia pe 15 decembrie, urmind ca a doua parte sa inceapa pe 23 februarie. (V.D.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.