Antrenorul de la Politehnica Iasi a declarat ieri ca Leonard Naidin si Adrian Ilie ar putea sa nu joace in meciul de cupa contra lui "Poli" Timisoara. "Ramane sa vedem cum se inteleg cei doi presedinti (n.r. - Sorin Boca si Gheorghe Chivorchian), s-a
Antrenorul de la Politehnica Iasi a declarat ieri ca Leonard Naidin si Adrian Ilie ar putea sa nu joace in meciul de cupa contra lui "Poli" Timisoara. "Ramane sa vedem cum se inteleg cei doi presedinti (n.r. - Sorin Boca si Gheorghe Chivorchian), s-ar putea sa existe o clauza in contract conform careia Ilie si Naidin sa nu joace cu Timisoara! S-a mai intamplat acest lucru cu Onut, atunci cand a venit de la Dinamo la Iasi sub forma de imprumut si nu l-am putut folosi in meciul direct", a spus Ionut Popa. Antrenorul iesenilor a precizat ca a renuntat la achizitionarea portughezului Antunes, din cauza pretului mare solicitat de impresarul acestuia: "Ne-au cerut 70.000 de dolari pe el! Poate ca, pentru alte echipe, suma este mica, dar pentru noi e uriasa. Plus ca solicita un contract anual destul de mare", a declarat Popa. Acesta a adaugat ca o decizie in privinta argentinianului Gustavo Paruolo va fi luata astazi, dupa amicalul cu Ceahlaul: "Il voi folosi o repriza sa-l vad cum se misca! Il bag pe postul pe care el spune ca se descurca cel mai bine. Daca va da randament, il pastrez, daca nu, la revedere!". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.