Andreea Marin Banica, ambasador UNICEF, va fi asta-seara, de la ora 20.10, gazda Galei UNICEF, difuzata in direct pe TVR 1. Prin intermediul galei organizate de TVR si UNICEF se vor stringe fonduri pentru copiii cu dizabilitati din intreaga lume. Don
Andreea Marin Banica, ambasador UNICEF, va fi asta-seara, de la ora 20.10, gazda Galei UNICEF, difuzata in direct pe TVR 1. Prin intermediul galei organizate de TVR si UNICEF se vor stringe fonduri pentru copiii cu dizabilitati din intreaga lume. Donatiile se vor face prin intermediul liniilor Romtelecom si prin SMS-uri, in toate retelele de telefonie mobila. O serie de personalitati autohtone vor comunica direct cu persoanele care vor sa faca donatii, printre acestea Traian Basescu, Vasile Blaga, Sorin Oprescu, Victor Ponta, Octavian Bellu, Gabi Balint, Maia Morgenstern, Monica Anghel, Loredana Groza, Stefan Banica jr., Sofia Vicoveanca. Evenimentul marcheaza aniversarea a 60 de ani de la infiintarea UNICEF. (A.N.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.