Nepotul fostului presedinte al echipei de fotbal FC National, Gino Iorgulescu, a fost prins miercuri seara in flagrant delict de catre ofiterii Directiei Generale Anticoruptie (DGA). Gino Petre Iorgulescu (foto), in virsta de 26 de ani, terminase Aca
Nepotul fostului presedinte al echipei de fotbal FC National, Gino Iorgulescu, a fost prins miercuri seara in flagrant delict de catre ofiterii Directiei Generale Anticoruptie (DGA). Gino Petre Iorgulescu (foto), in virsta de 26 de ani, terminase Academia de Politie anul trecut si se afla inca sub tutela ca subinspector la Sectia 2 de Politie. Acesta i-ar fi pretins unui barbat care fusese audiat in calitate de martor intr-un dosar de urmarire penala 100 de euro si un cartus de tigari, in caz contrar amenintindu-l ca il va face complice la furt calificat.

Controlul in fisierul personal al lui Iorgulescu, unde ofiterii au gasit declaratia in care acesta acuza victima de complicitate, precum si cartusul pe care s-a inscriptionat SANTAJ l-au dat de gol pe subinspector. Parchetul de pe linga Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti a emis interdictia de a nu parasi localitatea, pe o perioada de 30 zile, pentru Gino Petre Iorgulescu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.