Lucrarea este inclusa in programul de modernizare a arterei cu linii de tramvai Calea Mosilor (intre Mihai Bravu si Piata Unirii), investitie cifrata la 31 milioane lei (aproximativ 9 milioane euro).
Procedurile de licitatie au fost contestate
Lucrarea este inclusa in programul de modernizare a arterei cu linii de tramvai Calea Mosilor (intre Mihai Bravu si Piata Unirii), investitie cifrata la 31 milioane lei (aproximativ 9 milioane euro).
Procedurile de licitatie au fost contestate de unul dintre participanti, firma Leonhard Weiss RO Bucuresti (filiala in Romania a companiei germane), care a observat ca municipalitatea a trimis spre publicare anuntul de intentie cu o zi dupa trimiterea anuntului de participare. Sesizarea a fost transmisa Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC), spre analiza si adoptarea unei decizii. "Consiliul a constatat ca, in mod cu totul nelegal, autoritatea contractanta (Primaria - n.red.) a trimis spre publicare anuntul de intentie la o zi dupa trimiterea anuntului de participare la licitatie. Evident ca anuntarea intentiei de a organiza o procedura de achizitii publice trebuie sa preceada anuntul de participare, fapt pe care autoritatea contractanta nu l-a respectat", au declarat agentiei Mediafax surse din cadrul CNSC.
In urma analizei, CNSC a dispus anularea procedurii de licitatie si republicarea anuntului de participare cu respectarea termenelor legale. Licitatia va fi reluata dupa aprobarea bugetului pe 2007 al Primariei Capitalei, au afirmat surse din cadrul municipalitatii. Programul de modernizare a arterei cu linii de tramvai Calea Mosilor este derulat, in asociere, de firmele de constructii Tehnologica Radion, SCT Bucuresti, Tiab si ISAF. Lucrarile se afla in executie, fara a cuprinde si strada Sfanta Vineri pentru care se asteapta reluarea licitatiei. Magda SEVERIN


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.