Prezentarea oficiala a Kanal D s-a facut, cu mult tam-tam, pe 14 februarie, la Palatul Parlamentului. Au fost acolo Aydin Dogan, Gerhard Schröder, Gica Hagi, Ion Iliescu.

La cocteilul de inceput, citeva dintre vedetele postului se intretineau cu invitatii. Celelalte „se ascunsesera" in spatele scenei. Theodor Stolojan apare printre primii si e intimpinat de Misu Negritoiu. Ilie Nastase isi face intrarea in compania lui Hagi si a lui Bogdan Enoiu. Sint intimpinati de Irina Radu, directorul de productie. Adriean Videanu noteaza ceva pe o carte de vizita. Benone Sinulescu si sotia se saluta cordial cu Matilda Pascal-Cojocarita si sotul ei, Stefan Cigu. George Dumitrescu, prezentatorul stirilor de weekend de la Kanal D, repeta versurile imnului postului la care lucreaza. Monica Iagar, de mina cu fetita ei si-a lui Cosmin Cernat, se intretine cu Elisabeta Lipa. Cotabita se plimba tantos la bratul unei blonde, iar Marina, fosta Melescanu, saluta cunoscutii la bratul sotului, Peter Imre. Fostul cancelar al Germaniei Gerhard Schröder apare in compania lui Mihai Razvan Ungureanu. In urma lor pasesc Catanga si Aurel Padureanu. Aydin Dogan, bossul Dogan Media Group, zimbeste larg fotografilor. „Simte si trosneste la Kanal D"

Invitatii sint poftiti sa ia loc la mese. Isi fac aparitia Ion Iliescu si Emil Constantinescu. Separat. Ii urmeaza Valeriu Lazarov. „Mama Zina" se asaza linga Botezatu si blonda lui insotitoare. Iantu si iubita sa, Roxana, producator la Kanal D, si Mihaela si Mircea Geoana isi cauta locurile la masa. Begum Dogan, fiica magnatului turc si patroana Kanal D, le ureaza invitatilor „Bun venit!". Gazdele Dana Razboiu si Cosmin Cernat incep sa-si prezinte colegii.

Mugur Mihaescu si Radu Pietreanu vor aparea pe post joia, de la 21.45, cu „Vacanta Mare -Garcea reloaded", iar „Gasca" lui Mostenescu, Mitrache si Filimon, de luni pina joi, de la ora 20.30. „Simte si traieste la Kanal D", sloganul postului, s-a transformat pentru Leonard Doroftei in „Simte si trosneste!". Emisiunea lui si-a gasit loc in grila, in fiecare seara de marti. Adriana Trandafir, Marius Florea Vizante, Alina Sorescu, Adrian Enache, Silviu Biris, Gabriela Cristea, Ilinca Vandici si Andreea Antonescu au urcat pe scena sa anunte emisiunile pe care le vor prezenta la noul post tv. La final, toti cinta imnul postului: „Azi e ziua ta/ Si vei avea/ Kanal D spre tine!". „Zici ca sint Locomondo!", se aude cineva din public. Seara se incheie cu un recital al faimoasei trupe de dans Fire of Anatolia. Kanal D va incepe sa emita pe 18 februarie.