Cu doar o luna inaintea Mondialelor din Australia, reprezentativa de polo pregatita de Vlad Hagiu (foto) isi va testa fortele in fata unora dintre cele mai galonate echipe de pe Batranul Continent, in frunte cu laureata olimpica Ungaria. Destul de su
Cu doar o luna inaintea Mondialelor din Australia, reprezentativa de polo pregatita de Vlad Hagiu (foto) isi va testa fortele in fata unora dintre cele mai galonate echipe de pe Batranul Continent, in frunte cu laureata olimpica Ungaria. Destul de suparat pe faptul ca nu va putea conta in aceasta competitie pe "italienii" Radu Cosmin, Andrei Busila si Bogdan Rath, prinsi cu echipele de club in Serie A1, dar nici pe "spaniolul" Andrei Iosep, accidentat, antrenorul Vlad Hagiu si-a propus sa testeze mai multi jucatori tineri, "care vor ocupa cele 2-3 locuri libere din lista pentru Australia". Cu gandul la Mondiale, Hagiu spera sa foloseasca cat mai util timpul ramas pana la debutul intrecerilor de la Antipozi, unde tricolorii si-au propus sa confirme locul 6 obtinut in Canada. "Echipa isi doreste sa intre in careul mondial de asi, rezultat care ar fi o mare performanta pentru noi. Obtinerea unei medalii ne-ar face, insa, cu adevarat fericiti, pentru ca am obtine si calificarea la JO 2008", a spus Hagiu, adaugand ca pana la ora plecarii spre Mondiale echipa noastra va participa si la un puternic turneu in Ungaria. Referindu-se la posibila revenire a tunarului Bogdan Rath printre tricolori, secretarul general al FRP, Anatolie Grintescu, a punctat: "Speram ca raspunsul FINA sa ajunga in timp util, pentru ca Rath sa poata participa la Mondiale." Iata si programul meciurilor Romaniei, care vor fi transmise in direct pe TVR 2 si Sport 1: cu Germania (azi, ora 17), cu Croatia (vineri, ora 17), cu Grecia (sambata, ora 18.30) si cu Ungaria (duminica, ora 11.30).


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.