PSD Bucuresti a cerut Parchetului instantei supreme sa se autosesizeze in cazul primarului general Adriean Videanu care si-ar fi incalcat atributiile de serviciu prin faptul ca nu a incasat la bugetul Consiliului General al Municipiului Bucuresti ame
PSD Bucuresti a cerut Parchetului instantei supreme sa se autosesizeze in cazul primarului general Adriean Videanu care si-ar fi incalcat atributiile de serviciu prin faptul ca nu a incasat la bugetul Consiliului General al Municipiului Bucuresti amenzile de milioane de euro date societatii Apa Nova. In sesizarea adresata procurorului general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, PSD Bucuresti isi exprima ingrijorarea cu privire la recentele informatii vehiculate in presa referitoare la modul in care primarul general Adriean Videanu isi indeplinste obligatiile oficiale care deriva din mandatul sau. Potrivit purtatorului de cuvant al PSD Bucuresti, Ana Birchall, in octombrie 2005, prin Hotararea CGMB nr. 233/2005, consilierii municipali bucuresteni au modificat felul in care societatea de apa si canal Apa Nova putea fi sanctionata pentru abaterile savarsite in indeplinirea contractului pe care il are cu municipalitatea. Prin aceeasi hotarare, consilierii au stabilit ca ARBAC este autoritatea insarcinata sa constate nerespectarea procedurilor si a Contractului de concesiune de catre Apa Nova, iar primarul general este cel care raspunde de aplicarea sanctiunilor. (R.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.