Astfel, barbatii curajosi, imbracati in uniforme, i-au depasit pe cei care au meserii mai bine platite, cum ar fi doctori, avocati, sau directori de firme.
Sotia unui pompier declara ca "nu ai cum sa nu gasesti un pompier sexy, pentru ca este u
Astfel, barbatii curajosi, imbracati in uniforme, i-au depasit pe cei care au meserii mai bine platite, cum ar fi doctori, avocati, sau directori de firme.
Sotia unui pompier declara ca "nu ai cum sa nu gasesti un pompier sexy, pentru ca este un om care-si risca viata pentru a-i salva pe altii...trece la propriu prin foc pentru a-i scapa pe cei neajutorati. A fi pompier nu este o meserie, este un stil de viata. Asa sunt ei".
O alta meserie sexy este cea de insotitor sau insotitoare de zbor, aceasta slujba ocupand locul al-II-lea in topul preferintelor.
Se pare ca totusi si puterea conteaza, astfel incat, pe locul al III-lea, s-a situat cel de director executiv al unei companii, care poate fi foarte sexy datorita puterii si salariului sau.
Contrar asteptarilor, medicii si avocatii nu par a fi prea sexy, ei ocupand abia locul noua si zece in top. Doctorii au primit doar 7% din voturi, iar avocatii cu certitudine nu stau prea bine la sex appeal, avand doar 4% dintre voturi.
Pe locul patru s-au situat reporterii, care sunt considerati de 10% dintre cele cinci mii de persoane care au participat la sondaj, ca fiind foarte sexy si foarte interesanti.
La egalitate de puncte apar si designerii de interior, care sunt prezentati de altfel la televiziunile americane in diverse seriale si emisiuni de divertisment. Insa cei care au intocmit studiul sunt de parere ca acesti "cei mai atragatori angajati" pot arata foarte bine la televizor, dar totusi nu au prea multi bani. Cei care au intocmit studiul au mai dezvaluit ca mai exista si alte meserii considerate sexy, cum ar fi pilot, stomatolog, politist, psiholog, bucatar si diverse posturi de conducere pentru femei.
Topul celor mai sexy meserii
1. Pompier
2. Insotitor de zbor
3. Director executiv
4. Reporter
5. Designer de Interior
6. Planificator de evenimente
7. Asistent
8. Profesor
9. Medic
10. Avocat
11. Medic veterinar


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.