Biletul pe care prim-ministrul Calin Popescu Tariceanu i l-a trimis presedintelui Traian Basescu a fost depus ieri la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, in urma solicitarii facute de procurori acum o saptamina. Anchetatorii urmeaza sa ve
Biletul pe care prim-ministrul Calin Popescu Tariceanu i l-a trimis presedintelui Traian Basescu a fost depus ieri la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, in urma solicitarii facute de procurori acum o saptamina. Anchetatorii urmeaza sa verifice daca documentul poate constitui sau nu inceputul unei anchete penale. Programul audierilor nu a fost stabilit inca, luind in considerare ca senatorul Ioan Talpes a solicitat acum trei saptamini audierea la Parchet a lui Traian Basescu, Elena Udrea, Ilie Botos si a Monicai Macovei. La 22 ianuarie, Talpes a depus personal sesizarea in care cerea inceperea cercetarilor in cazul biletului. Senatorul a fost citat ca martor miercurea trecuta la Parchetul Instantei Supreme in dosarul care s-a constituit pe baza biletului trimis de premierul Tariceanu presedintelui Basescu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.