Steaua vrea cu UTA la Oradea
Managerul general al gruparii din Ghencea a declarat ca va face demersurile necesare pentru organizarea partidei cu UTA Arad, din etapa a 20-a a Ligii I, la Oradea. "Vom face recurs la Curtea de Arbitraj pentru Fotbal. Nu suntem multumiti de decizia Comisiei de Apel, vrem sa fim tratati la fel ca si celelalte echipe. Rapidului i s-a redus suspendarea de la trei etape la una, desi abaterile erau mult mai grave in opinia noastra. Deocamdata, intreprindem diligentele necesare pentru a evolua impotriva echipei UTA la Oradea, chiar daca distanta dintre Arad si Oradea este destul de mica. Am ales Oradea pentru ca Steaua este extrem de iubita in acest oras", a spus Stoica. (MIG)
Ramos a anuntat lotul
Antrenorul lui FC Sevilla, Juande Ramos, a stabilit lotul de jucatori care va face deplasarea la Bucuresti pentru meciul cu Steaua, care va avea loc joi, de la ora 20.30, pe stadionul din Ghencea, in prima mansa a 16-imilor de finala ale Cupei UEFA, informeaza site-ul oficial al clubului spaniol. La Bucuresti nu vor face deplasarea fundasii Javi Navarro, Ivica Dragutinovic, mijlocasii Renato, Jesus Navas si Fernando Sales. Lotul cuprinde urmatorii 19 jucatori: Andres Palop, David Cobeno - portari, Andreas Hinkel, Daniel Alves, Aitor Ocio, Federico Fazio, Julien Escude, David Escudero - fundasi, Antonio Puerta, Correia Adriano, Sergio Paolo Duda, Enzo Maresca, Jose Marti, Christian Poulsen, Alejandro Alfaro - mijlocasi, Luis Fabiano, Frederic Kanoute, Ernesto Chevanton, Alexander Kerjakov - atacanti. (MIG)
Grupa cu Franta pentru "tineret"
Echipa nationala de tineret a Romaniei, antrenata de Emil Sandoi (foto), va intalni reprezentativele similare ale Frantei, Bosniei, Tarii Galilor si Maltei, in grupa a zecea a preliminariilor Campionatului European editia 2007-2009, s-a stabilit ieri, la Stockholm, in urma tragerii la sorti, informeaza site-ul UEFA. Romania a facut parte din urna a doua valorica. Se va juca sistem campionat, fiecare cu fiecare, acasa si in deplasare. Castigatoarele celor 10 grupe si cele mai bune patru echipe clasate pe locul 2 se vor califica pentru "barajul" decisiv, acesta insemnand sapte jocuri tur-retur, ale caror castigatoare se vor califica, alaturi de Suedia, la turneul final. Meciurile din grupe se vor juca in 2007 (2/3 iunie, 5/6 iunie, 8/9 septembrie, 11/12 septembrie, 13/14 octombrie, 16/17 octombrie, 17/18 noiembrie si 20/21 noiembrie) si 2008 (6/7 septembrie si 9/10 septembrie), iar cele de baraj vor avea loc pe 11/12 si 14/15 octombrie 2008. (MIG)